פילה ממולא בערמונים ותפוח עץ בזיגוג דבש ורימונים

פילה ממולאהמצרכים

1 פילה פתוח לאורך

1 תפוח עץ (או אגס) חתוך לקוביות 2*2 או לפרוסות דקות

1 צנצנת ערמונים שלמים

קורט תימין

2 כפות סוכר חום

1/2 כוס רכז רימונים

3 כפות דבש

אופן ההכנה

המילוי:

לערבב את תפוח העץ, הערמונים, הסוכר החום, כף דבש אחת והתימין.

הבשר:

לפתוח כיס לאורך הפילה, למלא במילוי ולקשור (אפשר לבקש מהקצב).

להשרות ברכז רימונים + 2 כפות דבש ל-5 שעות.

לחמם תנור ל-250 מעלות, להכניס את הנתח לתנור למשך 20 דקות,

להוריד לחום נמוך של 160 מעלות למשך 15 דקות, להוציא ולתת לנתח לנוח בחוץ 15 דקות לפני ההגשה.

אופן ההגשה:

בזמן המנוחה לצמצם את רוטב ההשריה, לתבל במלח ופלפל ולמרוח על הפילה.

כל הזכויות שמורות לבשרים של זלמן