פילה ממולא בערמונים ותפוח עץ בזיגוג דבש ורימונים

פילה ממולא בערמונים ותפוח עץ בזיגוג דבש ורימונים
 
המצרכים
1 פילה פתוח לאורך
1 תפוח עץ (או אגס) חתוך לקוביות 2*2 או לפרוסות דקות
1 צנצנת ערמונים שלמים
קורט תימין
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס פורט רימונים
3 כפות דבש
 
אופן ההכנה
 
המילוי:
לערבב את תפוח העץ, הערמונים, הסוכר החום, כף דבש אחת והתימין.
הבשר:
לפתוח כיס לאורך הפילה, למלא במילוי ולקשור (אפשר לבקש מהקצב).
להשרות בפורט רימונים + 2 כפות דבש ל-5 שעות.
לחמם תנור ל-250 מעלות, להכניס את הנתח לתנור למשך 20 דקות,
להוריד לחום נמוך של 160 מעלות למשך 15 דקות, להוציא ולתת לנתח לנוח בחוץ 15 דקות לפני ההגשה.
 
אופן ההגשה:
בזמן המנוחה לצמצם את רוטב ההשריה, לתבל במלח ופלפל ולמרוח על הפילה.
כל הזכויות שמורות לבשרים של זלמן