הצגה בצלחת

החורף הישראלי שלנו כבר כאן , תבשילי ירקות שורש עם בשר נימוח ומשובח מבית זלמן בדרך אליכם

ארוחה בסיר: מזג האוויר החורפי הוא זמן מצוין להוריד את הסירים מהבוידעם ולהתחיל לבשל מנות חורפיות ועשירות בכל טוב.

קבלו מתכון שיחמם לכם את הבית והלב

הבשרים של זלמן // בשר טרי ישראלי.

מתכון לתבשיל ירקות ובקר בשר חורפי ל4-6 אנשים

1.5 קילו בשר אונטריב (צלעות) קוביות 2*2 טרי ישראלי,

(אונטרריב נתח עשיר בטעמים הממוקם בין הצלעות לצוואר והאנטריקוט נתח מס 2 מתאים לבישול לטחינה מתאים לבישול ארוך )

מבית זלמן (בקשו מהקצב)

3 תפוחי אדמה

3 גזרים

2 גבעולי סלרי עם העלים

1 גמבה באיזה צבע שתבחרו ואפשר גם את שני הצבעים 1

פלפל חריף 1

עגבנייה מגורדת לזרוק שיני שום חופשי

תבלינים:
מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה. גם אותם תוכלו למצוא אצלנו במוצרי המדף שלנו בקטגורית תבלינים
גביע motti קטן , תרכיז עגבניות איכותי ומשובח
מתחלים לסגור את הבשר עם מעט שמן מכל כיון ומניחים בסיר

הוראות הכנה:

מתבלים במלח ופלפל שחור פפריקה. עגבנייה מגורדת ומוסיפים רסק ומים חמים ומבשלים על אש נמוכה בסיר סולטז (סיר קרמי), 3 שעות על הגז (אפשר לתת לנוח לילה במקרר) נכנס לתנור לשעה על 150 מעלות מכוסה.
רבע שעה אחרונה להוציא מכסה לערבב ולתת השכמה ניתן להגיש לצד אורז לבן ובתאבון...

סיר צבעוני ומלא בויטמינים מינרלים חלבון וכל מה שהגוף שלנו צריך לחורף בריא וחמים , תהנו ובתאבון

נתראה במתכון הבא.

טיפ - מומלץ לגשת לקצב ולקבל בשר איכותי שנחתך עבורכם טרי במקום.

 

--

אולי יעניין אותך גם...

אהבתם? שתפו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
0
    0
    עגלת הקניות שלכם
    המינימום להזמנה במשלוח הוא 199 ש״ח
    העגלה שלכם ריקה חזרו לחנות

      אפשרויות משלוח לבחירה בקופה:

      הרצליה ורמה"ש - 65 ש"ח
      אזור, חולון וראשל"צ - 40 ש"ח
      ת"א-יפו, בת ים, ר"ג וגבעתיים - 35 ש"ח

      התחלת שיחה
      בואו נדבר
      שלום! איך אנחנו יכולים לעזור?
      דילוג לתוכן